Familiedrama Etten-Leur: politie zoekt vader en verspreidt zijn foto

29 maart om 12:03
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
De politie is op zoek naar Onur Kandemir (foto: Politie).
1/2 Vier doden in woning gevonden in Etten-Leur
In verband met de vier doden die zaterdagavond werden gevonden in een huis aan de Dasseburcht in Etten-Leur is de politie op zoek naar een man. De politie heeft zijn foto verspreid. Het gaat om de vader van het gezin dat in dit huis woonde.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Na een tip vonden agenten rond kwart over zes 's avonds in het huis vier lichamen. De slachtoffers zijn een moeder, twee jonge kinderen en hun oma.

Misdrijf
Uit onderzoek blijkt dat er waarschijnlijk sprake is van een misdrijf. De politie verdenkt de vader van het gezin van mogelijke betrokkenheid bij de dood van het viertal. "Om die reden publiceren we dan ook zijn foto om hem zo snel mogelijk te vinden. "

De politie heeft zaterdagavond en -nacht onderzoek gedaan in het huis. Dit onderzoek gaat zondag nog de hele dag door. De technische recherche heeft een buurtonderzoek gehouden. De politie werkt met vijftien rechercheurs aan deze zaak.

Onduidelijkheid
Voor de agenten die als eerste aankwamen bij het huis aan de Dasseburcht was het niet meteen duidelijk wat er in het huis gebeurd zou zijn. Daarom lieten zij voor hun eigen veiligheid de brandweer komen om metingen te doen.

Sommige media meenden hieruit op te maken dat er sprake zou zijn geweest van stankoverlast in het huis, maar dat klopt volgens een politiewoordvoerder dus niet.

Wachten op privacy instellingen...