Familiedrama Etten-Leur: na foto deelt politie nu ook naam van gezochte vader, het gaat om Onur (33) - Omroep Brabant

Familiedrama Etten-Leur: na foto deelt politie nu ook naam van gezochte vader, het gaat om Onur (33)

29 maart 2020 om 13:48
Verdachte Onur K. (foto: Politie).
Verdachte Onur K. (foto: Politie).
De naam van de man die wordt gezocht na de vondst van vier doden in een huis aan de Dasseburcht in Etten-Leur is zondagmiddag vrijgegeven door de politie. Het gaat om Onur K. Hij is 33 jaar oud. Eerder op de middag verspreidde de politie al zijn foto.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De vier doden werden zaterdagavond rond kwart over zes gevonden door agenten, na een tip. De slachtoffers zijn een moeder, twee jonge kinderen en hun oma.

Wachten op privacy instellingen...

Misdrijf
Uit politieonderzoek blijkt dat er waarschijnlijk sprake is van een misdrijf. De politie verdenkt Onur - de vader van het gezin - van mogelijke betrokkenheid bij de dood van het viertal. "Om die reden publiceren we dan ook zijn foto om hem zo snel mogelijk te vinden."

De politie heeft zaterdagavond en -nacht onderzoek gedaan in het huis. Dit onderzoek gaat zondag nog de hele dag door. De technische recherche heeft een buurtonderzoek gehouden. De politie werkt met vijftien rechercheurs aan deze zaak.

Onduidelijkheid
Voor de agenten die als eerste aankwamen bij het huis aan de Dasseburcht was het niet meteen duidelijk wat er in het huis gebeurd zou zijn. Daarom lieten zij voor hun eigen veiligheid de brandweer komen om metingen te doen.

Sommige media meenden hieruit op te maken dat er sprake zou zijn geweest van stankoverlast in het huis, maar dat klopt volgens een politiewoordvoerder dus niet.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...