Björn van der Doelen over de mooie kanten van de coronatijd: 'Normaal zouden we dit vakantie noemen' - Omroep Brabant
Video

Björn van der Doelen over de mooie kanten van de coronatijd: 'Normaal zouden we dit vakantie noemen'

30 maart 2020 om 14:45
nl
Natuurlijk: Björn van der Doelen brandt elke ochtend een kaarsje voor al die mensen die getroffen zijn door de corona-crisis, fysiek of financieel. Maar de rest van ons, de mensen waar eigenlijk niet zo veel mee aan de hand is, hebben niet zo veel te zeuren, vindt hij. Daarom herinnert hij ons graag aan de mooie kanten van het leven.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

De kanten waar we nu zo thuis éxtra van kunnen genieten. “Ik heb nog nooit zoveel mensen zien fietsen, wandelen en hardlopen! Dat kan alleen maar betekenen dat we met z’n allen top- en topfit uit deze crisis komen!” , zegt hij in een filmpje dat hij maakte voor Wakker! van Omroep Brabant.

En we moeten dan wel zoveel mogelijk thuisblijven, maar normaal gesproken zouden we dat vakantie noemen, zegt Van der Doelen. Tijd om de hele dag met je kinderen te knuffelen, want dat mag gewoon en ze zijn toch thuis van school. Of met je partner. "Tijd om weer eens wat energie in dat hele ambiance-gebeuren te steken."

En voor wie thuis werkt: dat is dan wel geen vakantie, maar je kunt elke ochtend wél net even wat langer blijven liggen.

Kijk hieronder de boodschap die Björn van der Doelen heeft voor alle Brabanders:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.