Vader en dochter verjagen mannen met vuurwapens bij woningoverval in Hoogeloon

3 april 2020 om 00:04
nl
Twee gewapende overvallers zijn donderdagavond binnengedrongen in een huis aan de Ten Eiken in Hoogeloon. Een vader en dochter die thuis waren, zijn bedreigd. Omdat de twee weerstand boden, gingen de overvallers er weer vandoor. Volgens de dochter zijn er sieraden buitgemaakt.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De overval gebeurde rond zeven uur. De vader deed nietsvermoedend de deur open, waarna twee overvallers met wapens binnendrongen. De overvallers zijn vervolgens naar boven gestormd en waren uit op een kluis.

Kluis
De dochter ondernam direct actie en is via de achterdeur naar buiten gerend en heeft telefonisch hulp gezocht. De overvallers kwamen uiteindelijk met de kluis naar beneden waar de vader van het gezin geprobeerd heeft de overvallers tegen te houden. Hij kreeg toen een pistool tegen zijn hoofd aan.

Omdat er een worsteling ontstond, hebben de overvallers de kluis laten liggen en zijn ze ervandoor gegaan. De mannen probeerden in een auto weg te komen. Een buurman schoot te hulp door te proberen de auto tegen te houden. De dochter wist nog snel een foto te maken van de vluchtauto en de overvallers.

De politie kon één verdachte snel aanhouden. De tweede overvaller is in een auto gevlucht. De politie is nog op zoek naar hem.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!