Video

Vrouw opgepakt voor steekpartij in Eindhoven

5 april 2020 om 12:04 • Aangepast 12 april 2020 om 12:04
nl
De politie heeft zaterdagavond een 28-jarige vrouw aangehouden voor de steekpartij op de Tellegenstraat in Eindhoven, eerder die avond. Daarbij kwam een man om het leven. De vrouw werd rond elf uur aangehouden, zo’n anderhalf uur nadat de man werd neergestoken.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

Rond half tien zaterdagavond kwam bij de politie een melding binnen van een steekincident op de Tellegenstraat. Een 31-jarige man raakte daarbij ernstig gewond. Er kwam een traumahelikopter ter plaatse en de man werd gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed aan zijn verwondingen.

Getuigen
De technische recherche heeft een sporenonderzoek en buurtonderzoek gedaan. Ook werden getuigen gehoord. Daaruit bleek dat het slachtoffer op de galerij van de flat ruzie had gehad met een man en een vrouw. Dat leidde tot de steekpartij. De politie houdt er rekening mee dat de aanleiding in de relationele sfeer ligt.

Na verder onderzoek kon zaterdagavond de 28-jarige vrouw worden aangehouden. Naar de tweede verdachte wordt op dit moment nog gezocht. Zijn identiteit is bij de politie bekend. De politie roept hem op om zichzelf te melden. De vrouw zit vast voor verder onderzoek.

Auto op de Boschdijk
In de loop van de nacht kwam in het onderzoek ook een voertuig met twee mannen in beeld. Op dat moment ging de politie er vanuit dat één van hen mogelijk de verdachte van de steekpartij was. Op de Boschdijk werd de auto tot stoppen gedwongen. Met getrokken wapens haalden agenten het tweetal uit de auto. Niemand raakte gewond. Op het bureau bleek geen van de mannen de verdachte van het steekincident te zijn. Het tweetal is met excuses van de politie weer vrijgelaten.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.