Hilarisch: deze mannen konden niet naar de Efteling en spelen het attractiepark zelf na - Omroep Brabant

Hilarisch: deze mannen konden niet naar de Efteling en spelen het attractiepark zelf na

6 april 2020 om 19:53 • Aangepast 13 april 2020 om 19:24
Fans spelen in hun tuin de Efteling na zoals de iconische Fakir. (Foto: @Pasjuhhh / Facebook)
Fans spelen in hun tuin de Efteling na zoals de iconische Fakir. (Foto: @Pasjuhhh / Facebook)
De Efteling is ruim drie weken dicht, maar dat weerhoudt een groep fans van het park niet om van de attracties te genieten. Op onnavolgbare wijze hebben ze het park in de tuin nagespeeld. De video die ze er met veel plezier van maakten, is inmiddels duizenden keren gedeeld.
Profielfoto van Collin Beijk
Geschreven door

Het filmpje begint net als in het park bij de entree, waar een net iets minder vriendelijke 'medewerkster' toegangskaarten verkoopt. Uiteraard begint een dagje Efteling in het Sprookjesbos, met De Rode Schoentjes. Al zijn die dit keer iets groter uitgevallen.

Holle Bolle Gijs mag natuurlijk niet ontbreken net als het lange wachten voor de attracties. Al hebben de mannen het zich wel wat aangenamer gemaakt. Er wordt ook een ritje in de Python gemaakt.

Net geen echte Fata Morgana
En als je toch een jacuzzi hebt staan, dan is naspelen van de Piraña natuurlijk een koud kunstje met het mooie weer. Al moet gezegd worden dat de Zingende Waterlelies, Fakir en Fata Morgana in het echt toch allemaal net wat soepeler bewegen. Het Carnaval Festival wordt ook niet vergeten en is, op zijn minst, bijzonder te noemen.

De video is al duizenden keren gedeeld kan op veel complimenten en hilariteit rekenen. Ook de mannen zelf hebben het zichtbaar naar hun zin bij de opnames en hun bijzondere persiflage.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...