Elf mensen negeren coronavoorschriften in Etten-Leur, voorzitter politievakbond verontwaardigd

9 april 2020 om 08:08 • Aangepast 17 april 2020 om 10:47
nl
Elf mensen zijn woensdagavond en -nacht bekeurd in Etten-Leur omdat zij zich niets aantrokken van de coronavoorschriften. Op verschillende plaatsen kwamen ze met meer dan drie samen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

"Het is van het grootste belang dat iedereen zich houdt aan deze regels", benadrukt een van de agenten. "Natuurlijk begrijpen wij dat het ontzettend lastig is om zoveel binnen te moeten blijven, maar alleen samen kunnen we corona verslaan." Daarom roept hij iedereen nogmaals op om zich aan de regels te houden. "Houd afstand. Blijf zoveel mogelijk thuis. Hoe lastig dat ook is. "

'Ik begrijp hier niets van...'
"Doe het niet alleen voor jezelf, maar vooral voor de mensen om je heen", benadrukt de agent. "De kwetsbare mensen en ook voor alle hulpverleners die alles doen om iedereen veilig en gezond te houden."

Op Twitter spreekt voorzitter Maarten Brink van politievakbond ACP zijn verontwaardiging uit over de mensen die in Etten-Leur de coronavoorschriften massaal negeerden. "Ik begrijp hier niets van", verzucht hij. "Terwijl geliefden om ons heen vechten voor hun leven en anderen sterven, ga jij gewoon fijn samenscholen. .."

Lees al het nieuws over het coronavirus op onze speciale themasite.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!