Politie vindt vijf kilo wiet in auto en later 60.000 euro cash in huis van verdachte

15 april 2020 om 16:51 • Aangepast 22 april 2020 om 16:54
nl
De politie heeft dinsdag in Breda vier mannen aangehouden voor betrokkenheid bij de handel in drugs en witwassen. Daarbij zijn vijf kilo hennep en 60.000 euro contant in beslag genomen. De verdachten zijn een 23-jarige man uit Eindhoven, een 29-jarige man uit Prinsenbeek en twee inwoners van Breda van 22 en 24 jaar oud.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Agenten zagen rond vijf uur ’s middags een auto rijden die een dag eerder betrokken was bij 'een verdachte situatie', aldus de politie. Toen de politie de auto wilde controleren, reden de mannen een ondergrondse parkeergarage in. Daar zagen agenten dat de twee inzittenden een afspraak hadden met een derde man.

Daarop controleerde de politie wie de mannen waren. Een van hen kon zich niet identificeren. De auto werd doorzocht. In de bagageruimte vonden agenten vijf plastic zakken vol wiet. De drie mannen zijn aangehouden voor betrokkenheid bij drugshandel.

Geld en Rolexhorloges
Na die vondst werd ook een huis aan het Ceresplein in Breda doorzocht. Daar vonden agenten zo'n 60.000 euro aan contant geld en twee Rolexhorloges. De 24-jarige bewoner is aangehouden als verdachte van witwassen en het geld en de horloges zijn in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!