Mogelijk schietpartij in Roosendaal, politie houdt twee mensen aan

18 april 2020 om 06:27 • Aangepast 25 april 2020 om 06:14
nl
Op de Bandeliersberg in Roosendaal heeft de politie vrijdagnacht een vrouw en een man aangehouden. In een huis aan deze straat werd een geladen pistool in beslag genomen.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Agenten waren in actie gekomen nadat was gemeld dat er op deze weg zou zijn geschoten. Een man van 27 uit Roosendaal werd hiervoor aangehouden, toen hij de bewuste woning verliet. Een 28-jarige stadgenote werd in het huis opgepakt.

Niet gewond
Een botsing van twee auto’s rond middernacht op de Van Goghlaan in Roosendaal leidde een uur later bij het huis aan de Bandeliersberg tot een ruzie. Hierbij zou ook met een pistool zijn gedreigd en mogelijk geschoten. Een man van twintig uit Roosendaal verklaarde tegen de politie dat op hem was geschoten, al raakte hij niet gewond. Deze man was overigens degene die de aanrijding zou hebben veroorzaakt.

In de wagen die was aangereden vond de politie wat cocaïne en hennep. De aangehouden man zei dat hij de bestuurder van deze auto was geweest. Hij zei dat tegen de politie toen hij het huis aan de Bandeliersberg verliet. Omdat hij mogelijk heeft geschoten werd het huis doorzocht. Hier werd het wapen gevonden en de vrouw ingerekend die daar toen binnen was. Beiden zitten nog vast en worden zaterdag verhoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!