Hans Janssen

Hans Janssen

Online redacteur en voorbereider

Van toen naar Omroep Brabant 1979-medio 1990 sportredacteur (toenmalig) Dagblad voor Noord-Limburg (dat vrij snel na mijn vertrek, geen verband overigens, opging in De Limburger) 1 juni 1990 (aangesteld als redacteur nieuwsdienst). “Ik vertrouw op goede samenwerking”, schreef Douwe van Dam, de toenmalig direkteur/hoofdredakteur (ja, hij schreef die functies met een ‘k’) Sinds mijn aanstelling ben ik er een jaartje uit geweest om de (commerciële) primeur mee te maken van provinciale tv, bij TV8 Brabant in Tilburg Vervolgens teruggekeerd als eindredacteur tv, waarna ik weer aan de slag ging als bureauredacteur, met afwisselend de hele provincie en Oost-Brabant als aandachtsgebied.

Het gevoel van hier Brabant is mijn thuis, mijn basis, mijn leef- en werkgebied, maar ook weer niet alles, want grenzen zijn er om verlegd te worden.

Waarom Omroep Brabant Omroep Brabant is het (t)huis, het richt- en verzamelpunt voor zoveel dingen die we op zoveel gebieden gemeen hebben en waarin we een punt kunnen, willen en (zouden) moeten maken

Artikelen van Hans Janssen