Fietser (18) die onder verdachte omstandigheden overleed, blijkt neergestoken

20 april 2020 om 16:37 • Aangepast 27 april 2020 om 16:04
nl
De achttienjarige jongen die zondagochtend zwaargewond naast zijn fiets werd gevonden in Oss, blijkt het slachtoffer te zijn van een steekpartij. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

De verdachte die later die zondag werd aangehouden in verband met deze zaak, kwam bij de politie in beeld na een melding over een persoon met verward gedrag bij het station in Oss zondagochtend, zo laat de politie weten. Daar zagen agenten een man met een fiets staan die een mes bij zich had. Hij werd meegenomen naar het politiebureau. Gaandeweg het onderzoek kwamen aanwijzingen naar voren dat de man mogelijk betrokken was bij de dood van het 18-jarige slachtoffer.

De verdachte is een 25-jarige man uit Heesch. Hij is bekend bij de politie. Hij zit vast voor verder onderzoek en wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Er zijn geen aanwijzingen dat verdachte en slachtoffer elkaar kennen. Ook is nog onduidelijk wat er aan de steekpartij voorafging.

Zwaargewond naast zijn fiets
Het achttienjarige slachtoffer werd zondagochtend zwaargewond gevonden naast zijn fiets, op de kruising van de Julianasingel met de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss. Hulpdiensten die werden opgeroepen, konden niets meer voor hem betekenen. De jongen overleed ter plaatse.

De politie deed uitgebreid onderzoek op de plek waar het slachtoffer werd gevonden. Er werden onder meer camerabeelden bekeken, een uitgebreid sporenonderzoek gedaan en met getuigen gesproken. Ook deed de politie een oproep aan andere mogelijke getuigen om zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.