'Mijn hart breekt', burgemeester geschokt door dodelijke steekpartij in Oss

22 april 2020 om 11:53 • Aangepast 29 april 2020 om 11:54
nl
Burgemeester Marieke Moorman van de gemeente Bernheze spreekt ‘met ongeloof en afschuw’ over de steekpartij in Oss waarbij zondag een 18-jarige jongen uit Nistelrode om het leven kwam. “Het is niet te bevatten wat er is gebeurd”, zegt ze in een reactie.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

“Het is verschrikkelijk dat een jonge jongen het slachtoffer is geworden van een schijnbaar willekeurige daad. Ik leef intens mee met z’n ouders, familie en vrienden. Als ik eraan denk wat zij nu meemaken, dan breekt mijn hart. Dit laat niemand onberoerd”, aldus de burgemeester.

Dinsdag werd duidelijk dat de verdachte van de steekpartij een 25-jarige statushouder uit Soedan is. “Zoals de politie al heeft gemeld is de verdachte een statushouder met een verblijfsvergunning. Hij woont sinds begin dit jaar in Heesch. Er zijn nog veel vragen en politie en justitie zijn nog volop bezig met onderzoek.”

Respect voor nabestaanden
Haar gedachten en medeleven gaan uit naar de nabestaanden. “Laten we niet speculeren en vooruitlopen op de uitkomsten van het onderzoek. Ook uit respect voor de nabestaanden.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.