Auto vliegt over de sloot en slaat over de kop in een weiland bij Asten - Omroep Brabant
Video

Auto vliegt over de sloot en slaat over de kop in een weiland bij Asten

22 april 2020 om 20:51 • Aangepast 29 april 2020 om 20:54
nl
Een bizar ongeval woensdagavond op de N279 bij Asten. Een auto raakte tegen acht uur van de weg, vloog over een sloot en belandde in een weiland. Daarbij sloeg de wagen nog over de kop. Onderdelen van de auto werden over het veld verspreid.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

Wonder boven wonder hebben alle drie de inzittenden het ongeluk overleefd. Hulpdiensten kwamen met veel wagens naar de plaats van het ongeluk en een traumahelikopter landde in het veld. Voor zover bekend is één gewonde naar het ziekenhuis gebracht. Een andere inzittende is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee. De derde kwam met de schrik vrij.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. De politie vermoedt dat een klapband de oorzaak is. Daardoor zou de auto van de weg zijn geraakt. Op de plaats van het ongeval zitten geen bochten in de weg. Er waren ook geen andere weggebruikers bij het ongeluk betrokken. Verder denkt de politie dat er mogelijk alcohol in het spel was. Het is nog niet duidelijk wie er achter het stuur zat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.