Video

Zeg 'Hou vol!' met je video en steek een Hart Onder de Riem

24 april 2020 om 13:00 • Aangepast 3 mei 2020 om 21:34
nl
We moeten nog wat langer volhouden voordat we weer gezellig onder elkaar kunnen zijn zoals wij Brabanders dat graag doen. Maar we kunnen er wel voor elkaar zijn, want zo doen we dat ook in Brabant. Heb je een actie bedacht om anderen door de coronacrisis te helpen of wil je iemand vertellen dat je hem mist? Zeg het in een videoboodschap en stuur die naar ons. En je ziet je video terug in het tv-programma Hart Onder de Riem.
Profielfoto van Jessica Ranselaar
Geschreven door
Jessica Ranselaar

Iedere dinsdag en woensdag tot eind mei zenden we Hart Onder de Riem bij Omroep Brabant uit. Het programma begint om 15.15 uur en heeft naast video’s ook uitzendingen uit ons rijke archief. Zo zie je Natuurrijk, De Wandeling en Komt een Aap bij de Dokter terug.

Tussendoor laten we jouw videoboodschappen zien. Iedereen kan iets opsturen naar ons WhatsAppnummer 06 53 75 20 22. Van kleinkinderen die opa en oma missen tot zussen die hun broer feliciteren met zijn verjaardag en van collega's die een boodschap hebben voor de rest van het kantoor tot sportverenigingen die de teamspirit erin houden, nu ze even niet bij elkaar kunnen zijn. Zoals honkbalvereniging Uden Red Sox.

Wachten op privacy instellingen...

Wil je je oma, je zus, je vader, je buren of iemand anders laten weten dat je aan ze denkt? Film je boodschap en stuur het via WhatsApp naar de redactie van Hart Onder de Riem, op nummer 06 53 75 20 22. En kijk jouw video terug in ons programma.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.