Jongetje (10) overleden na motorongeluk in Drunen

24 april 2020 om 20:18 • Aangepast 2 mei 2020 om 11:04
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Het ongeluk gebeurde op de Bosscheweg in Drunen (foto: Bart Meesters).
Omroep Brabant
Ernstig ongeval op de Bosscheweg in Drunen, waarbij een jongetje (10) om het leven kwam (foto: Bart Meester/SQ Vision Mediaprodukties)
1/3
Een 10-jarige jongen is vrijdagavond om het leven gekomen bij een ongeluk op de Bosscheweg in Drunen. Het ongeluk gebeurde rond halfacht.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door
Janneke Bosch

De jongen kwam in botsing met een motorrijder. Volgens omstanders zat de jongen op een kleine crossmotor en reed hij de weg op toen de motorrijder eraan kwam. Ze kwamen met elkaar in botsing.

Zowel de jongen als de motorrijder raakte ernstig gewond. Zij werden ter plaatse gereanimeerd door de hulpverleners. Voor de jongen mocht dat helaas niet meer baten. De motorrijder is met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Technisch onderzoek
Er is nog veel onduidelijk over hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie doet technisch onderzoek en spreekt met getuigen. De weg werd na de botsing afgesloten.

Hulpdiensten waren massaal aanwezig. Er waren onder meer vier ambulances en twee traumahelikopters. Ook is de brandweer naar de plek van het ongeluk toegekomen om hulp te bieden.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...