Willem II bedankt fans: gratis naar Europese wedstrijd wanneer je een seizoenkaart koopt

10 mei 2020 om 11:46 • Aangepast 17 mei 2020 om 11:44
nl
Supporters van Willem II die voor komend seizoen een seizoenkaart kopen, mogen als bedankje gratis naar een Europese thuiswedstrijd van de Tilburgers. Het gaat dan om de eerste wedstrijd waarbij weer publiek welkom is.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

De ploeg van trainer Adrie Koster stond op de vijfde plaats in de Eredivisie toen het seizoen vanwege de coronacrisis werd beëindigd. De KNVB besloot Willem II een ticket voor de voorrondes van de Europa League te geven.

Het is onduidelijk wanneer het nieuwe voetbalseizoen begint en wanneer er toeschouwers welkom zijn in de stadions. De overheid wil in principe pas fans toelaten bij grote evenementen als er een vaccin is gevonden, maar dat kan nog lang duren. De KNVB hoopt dat er al eerder onder bepaalde voorwaarden gefaseerd toeschouwers mogen zijn bij voetbalwedstrijden.

Geld terug
Vanaf dinsdag kunnen fans van Willem II hun seizoenkaart verlengen. De tarieven blijven hetzelfde als voor dit seizoen. Supporters krijgen naar rato geld terug als ze vanwege de coronamaatregelen niet naar het stadion mogen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.