Man met ijzeren pijp op zijn hoofd geslagen na parkeerruzie, twee mannen opgepakt

11 mei 2020 om 14:38 • Aangepast 18 mei 2020 om 14:14
De vondst bij drie huiszoekingen (foto: Politie)
De vondst bij drie huiszoekingen (foto: Politie)
De politie heeft maandagochtend twee mannen uit Roosendaal aangehouden die worden verdacht van poging tot doodslag op een plaatsgenoot. Ze zouden hem met de dood hebben bedreigd en met een ijzeren pijp op zijn hoofd hebben geslagen na een parkeerruzie.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door
Janneke Bosch

De politie heeft ook drie huizen doorzocht. Daarbij werden een balletjespistool en een mogelijk vuurwapen gevonden en een flinke stapel geld. Hoeveel precies is niet bekend gemaakt. De spullen zijn in beslag genomen.

Het slachtoffer, een 37-jarige man uit Roosendaal, kreeg het vorige week maandag aan de stok met een andere man over de manier waarop hij zijn auto had geparkeerd. De ruzie liep uit de hand.

IJzeren pijp
De man riep versterking in, waarna het slachtoffer met de dood werd bedreigd en onder meer met een ijzeren pijp op zijn hoofd werd geslagen. Er waren uiteindelijk drie aanvallers, die er op een zeker moment vandoor gingen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Na politieonderzoek zijn maandagmorgen twee verdachten opgepakt. Van het gevonden geld wordt onderzocht of ze er eerlijk aan gekomen zijn.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...