Vrouw in gezicht geslagen en vastgetapet bij woningoverval in Tilburg, dader met buit gevlucht

16 mei 2020 om 15:05 • Aangepast 23 mei 2020 om 15:04
nl
Bij een overval op een woning aan het Roland Holsthof in Tilburg is vrijdagnacht een vrouw gewond geraakt. Zij werd door een man in haar gezicht geslagen en vastgetapet. De overvaller is gevlucht met een onbekend geldbedrag.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Rond kwart voor vier ontving de politie een melding van een woningoverval. Ter plekke bleek dat de overval al rond halfeen had plaatsgevonden.

Vrouw in gezicht geslagen en vastgetapet
De vrouw hoorde toen geklop op haar deur en deed open. Daar stond een man, gekleed in donker met gezichtsbedekking, met handschoenen aan. De man vroeg haar om geld. De bewoonster gaf hem wat geld uit haar portemonnee. Maar de man wilde meer en sloeg haar in het gezicht.

In paniek rende de vrouw naar een andere ruimte waar ze nog wat geld had liggen om dit af te geven. De man volgde haar naar de ruimte en pakte het geld. Hij bond haar daarna vast met tape en vertrok weer.

Getuigen gezocht
De politie heeft in de buurt onderzoek gedaan maar trof niemand aan. Ze is op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien. Die kunnen zich bij de politie melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!