'Familiedrama heeft grote impact', burgemeester Gert de Kok leeft mee met nabestaanden - Omroep Brabant

'Familiedrama heeft grote impact', burgemeester Gert de Kok leeft mee met nabestaanden

17 mei 2020 om 17:43 • Aangepast 25 mei 2020 om 05:54
nl
Het familiedrama in Made heeft een grote impact op de mensen die achterblijven. Dit staat in een verklaring van burgemeester Gert de Kok van de gemeente Drimmelen, waar Made onder valt. Hij gaat, waar dat kan, met hulpdiensten steun verlenen aan nabestaanden.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De Kok leeft ook mee met basisschool De Stuifhoek, waar de 47-jarige vrouw werkte die vrijdagmorgen dood werd gevonden in haar huis. Ook haar man werd in de woning aan de Hooimijt aangetroffen. Het gaat om een drama in de relationele sfeer, aldus burgemeester De Kok.

'Tragische gebeurtenis'
Hij spreekt van een ‘een tragische gebeurtenis die maar moeilijk te bevatten is.' De Kok verwacht dat het drama hard aankomt bij de familie van het paar, dat vorig jaar zomer was getrouwd.

De burgemeester wijst in zijn verklaring ook op andere mensen die met dit dubbele verlies te maken krijgen: “(…)vrienden, collega’s en omwonenden in de nieuwe wijk waar ze nog maar kort woonden. Het betekent ook dat de leerlingen, ouders en team van basisschool De Stuifhoek geconfronteerd worden met het verlies van hun juf. Mede namens het gemeentebestuur wens ik ze veel sterkte toe in de komende periode."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.