Doden in huis in Made: basisschooljuf en haar man kwamen om bij gezinsdrama - Omroep Brabant

Doden in huis in Made: basisschooljuf en haar man kwamen om bij gezinsdrama

17 mei 2020 om 16:23 • Aangepast 25 mei 2020 om 10:44
nl
De twee mensen die vrijdagmorgen dood werden gevonden in Made, kwamen om bij een gezinsdrama. Dat meldt de politie na onderzoek. Het gaat om een 47-jarige lerares van groep 7 van basisschool De Stuifhoek en haar man.

De twee trouwden in de zomer van 2019 en woonden nog maar een paar maanden in het huis aan de Hooimijt, waar hun lichamen gevonden werden.

De lerares werkte eerder op basisschool De Lage Weide in Made, de Mariaschool in Langeweg en op een school voor moeilijk lerende kinderen in Den Bosch. Bij De Stuifhoek was ze ook vertrouwenspersoon. Ook was ze eerder actief bij een lokale carnavalsvereniging. Haar man werkte in de bouw.

Bloemen
Bij de woning in Made zijn door verschillende mensen bloemen voor de voordeur gelegd. Ook zondag kwamen mensen bloemen brengen. "Het waren bevlogen mensen. Zij was een prachtmens, een echte powervrouw," zo vertelt een vrouw in tranen.

Een andere vrouw die een bos bloemen neerlegt: “Ik was blij dat ze eindelijk iemand gevonden had die ze verdiende en die haar verdiende. En dan gebeurt er zoiets. Niemand had dit verwacht. Vind het zo erg voor haar dochter. Samen waren ze twee handen op één buik. Die twee waren heel veel samen.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.