Management: OG3NE geeft zondagavond extra concert na problemen met livestream

17 mei 2020 om 20:04 • Aangepast 25 mei 2020 om 13:22
nl
De zusjes van OG3NE geven zondagavond om negen uur een extra concert voor de fans die een kaartje kochten voor een livestream en geen verbinding kregen. Dat zegt hun manager tegen Omroep Brabant.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Om zeven uur 's avonds probeerden fans massaal in te loggen voor het 'Home Isolation Concert' dat de band zou geven, maar de meerderheid lukte dit niet. Zo kreeg Omroep Brabant ook meldingen over een overbelaste server en daarna over de gekochte code die nodig was om in te loggen. Die zou niet meer geldig zou zijn.

Er waren 10.000 kaartjes verkocht.

Ander platform
"We hebben problemen met het platform in Amerika. We richten nu een nieuw platform in en om negen uur geeft OG3NE een nieuw concert", zegt manager Benno de Leeuw.

"We geven niet op. We vinden dat iedereen lekker van de show moet kunnen genieten, ze zaten niet voor niets klaar", twitteren de zangeressen rond half negen.

Nieuwe link
Volgens het management krijgen alle fans die eerder een kaartje hebben gekocht een mail van Ticketpoint waarin staat waar ze het concert kunnen kijken. De zangeressen hebben de link ook op hun eigen socialmedia-platformen gedeeld. Daardoor kunnen ook mensen zonder kaartje kijken.

Op Facebook reageren mensen met gemengde gevoelens op het nieuws van het extra concert. Fans zijn blij met het tweede concert, maar vinden ook dat het te laat begint waardoor kinderen niet kunnen kijken. Sommigen vinden het niet eerlijk dat nu ook mensen zonder kaartje kunnen kijken.

De zangeressen kiezen bij hun nieuwe poging voor het Amerikaanse platform Twitch.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.