Bouw Brabant na in LEGO en stuur ons jouw creatie!

25 mei 2020 om 16:32 • Aangepast 1 juni 2020 om 15:54
nl
Ben jij door het RTL-programma 'LEGO Masters' ook weer helemaal verslingerd geraakt aan de LEGO? Omroep Brabant daagt jou uit om een typisch Brabantse LEGO-creatie te maken!
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

Elke week kijken miljoenen Nederlanders en Vlamingen naar het razend populaire televisieprogramma. LEGO Masters heeft ook een Brabants tintje: Jan Pennings en Lola Nouwens uit Boxtel zijn twee van de deelnemers. Zaterdag wonnen ze zelfs de halve finale met een echt Brabants bouwwerk: de ontdekking van de gloeilamp.

Met het Brabantse succes in het programma rijst de vraag: zijn er nog meer LEGO-toppers in onze provincie? Omroep Brabant is nieuwsgierig of het jou ook lukt om bekende plek, een beroemd gebouw of een typisch Brabants tafereel uit te beelden met een LEGO-creatie. Denk aan een attractie in de Efteling, een beeldbepalend gebouw in je stad of dorp of zelfs het Fijnfisjeniecafé.

Stuur een foto van je bouwwerk in via Facebook of [email protected]. De mooiste inzendingen delen we zaterdag, op de dag van de LEGO Masters-finale, met de rest van Brabant op Facebook, Instagram en in de Omroep Brabant-app.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.