PSV-vrouwen verrassen opnieuw, nu met komst Mandy van den Berg

3 juni 2020 om 15:02 • Aangepast 10 juni 2020 om 16:54
nl
PSV heeft opnieuw een opvallende speelster aangetrokken voor het vrouwenelftal. In navolging van keepster Sari van Veenendaal heeft ook Mandy van den Berg een contract getekend PSV. De 29-jarige verdediger komt transfervrij over van Valencia.
Profielfoto van Leon Kersten
Geschreven door

"Een terugkeer naar de eredivisie is altijd iets geweest wat ik een keer zou willen. De vraag was alleen wanneer en nu is dat moment daar. Ik kijk er enorm naar uit om na acht jaar weer thuis te komen in Nederland en met mijn nieuwe uitdaging aan de slag te gaan", aldus de 29-jarige Van den Berg. Ze heeft in Eindhoven een contract voor twee jaar getekend.

Van den Berg heeft 90 interlands gespeeld voor Oranje. Ze besloot zich niet langer beschikbaar te stellen voor de nationale ploeg nadat ze tijdens het gewonnen EK in eigen land haar basisplaats was kwijtgeraakt.

Verrassingen
Drie weken geleden verraste de Eindhovense club door Van Veenendaal, vorig jaar uitgeroepen tot beste keepster ter wereld, aan te trekken. De vrouwen van PSV komen volgend seizoen, als het coronavirus niet dwarsligt, uit in de Champions League.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.