Kattenliefhebster Arianne wil foto's van blote mannen met een poesje - Omroep Brabant
Video

Kattenliefhebster Arianne wil foto's van blote mannen met een poesje

12 juni 2020 om 18:28 • Aangepast 19 juni 2020 om 16:34
nl
Hou jij van katten en ben je niet bang om je bovenlijf te laten zien, dan is Arianne de Jong op zoek naar jou. De misschien wel grootste kattenliefhebber van Den Bosch en omstreken wil foto's laten maken van mannen met ontbloot bovenlijf met een poesje. Daar wil ze een kalender van maken. "De opbrengsten daarvan gaan naar het Katshuisch."
Profielfoto van Youssef Zerrouk
Geschreven door
Youssef Zerrouk

Zo'n zeven jaar geleden begon Arianne met het opvangen van gehandicapte katten. "Het begon met Agnes. Die had maar drie pootjes na een aanrijding." Inmiddels lopen, kruipen, hobbelen en wandelen er zestien katten rond in haar huis in Vinkel. Dat huis waar de gehandicapte diertjes met haar samenleven heeft ze omgedoopt tot Katshuisch. "Het geeft mij zoveel voldoening om mijn huis en leven zo in te richten dat zij zoveel mogelijk kat kunnen zijn."

Geheel belangeloos probeert Arianne zo goed mogelijk voor de diertjes te zorgen. Zo is ze altijd op zoek naar middelen om de katten een beter keven te geven. "Van medicijnen tot speciale kattenbakken waar zij zich fijn in voelen. Ik vind het mooi om die dingen op te snorren zodat ze happy zijn", zegt ze met een brok in haar keel.

Afgekeken van blote brandweermannen
Maar al die dingen kosten geld, daarom wil ze dat de kalender er komt. "Ik zag ooit een foto met een mooie brandweerman met een kitten op zijn schouder. Het leek mij leuk om ook zo'n kalender te maken, maar dan met mannen die een afspiegeling zijn van de maatschappij." Dus bierbuikjes, tatoeages, gespierd, niets is te gek.

"Maar ze moeten wel geduld hebben. De katten laten zich niet allemaal even gemakkelijk oppakken. Dus de mannen moeten relaxed zijn en dan worden de katten dat ook." Volgens Arianne moeten vooral ook de katten er mooi op staan. "Als de mannen lachen, kunnen de katten misschien wel zwoel kijken", grinnikt ze.

Dus, in de woorden van Arianne: 'Heb jij thuis een lekkere vent?' Opgeven kan voor aanstaande woensdag door te mailen naar: [email protected]

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.