Ontvoerde pup Len weer thuis: jonge boxer na anonieme tip gevonden in Eindhoven

14 juni 2020 om 15:30 • Aangepast 22 juni 2020 om 05:34
nl
Pup Len is weer thuis bij zijn baasjes in Eersel. De jonge boxer werd vrijdagnacht door vreemden in een auto getrokken en meegenomen. De politie deed zondag onderzoek in Eindhoven en daar vonden agenten de pup terug. Baasje Sharon is natuurlijk superblij dat Len weer terug is. "Ze hebben hem gelukkig goed verzorgd", vertelt ze zondagmiddag. "En alles lijkt helemaal in orde met hem."
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Al heeft Len volgens Sharon nog wel een beetje last van stress, nadat het hondje zomaar werd meegenomen door voorbijgangers. De jonge boxer werd door de politie teruggevonden na een anonieme tip. Hoe dit precies is gegaan weet ze ook niet. Daarover heeft de politie haar en haar ouders niks verteld. "Het enige dat we weten is dat het onderzoek naar de daders nog loopt", vertelt ze.

Natuurlijk wil ze weten wat hem is overkomen. "Maar het belangrijkste voor nu is dat hij terug is."

Aan de grond genageld
Toon, Feli en Sharon van de Ven stonden vrijdagnacht als aan de grond genageld. Terwijl ze rond kwart over een bezoek uitzwaaiden, stopte er plotseling een kleine donkere auto voor hun huis in Eersel. De bijrijder deed het portier open en pakte Len op. "Vervolgens werd er gas gegeven en verdween de auto met piepende banden uit het zicht”, zo vertelde Sharon zaterdag.

Zondagochtend belde de politie de familie met het goede nieuws. Ze waren op dat moment nog druk aan het flyeren in Eersel. Dit in de hoop tips te krijgen. Zondagmiddag is Sharon opnieuw druk met de flyers. "Nu om ze weg te halen", vertelt ze opgelucht. "Len is immers weer thuis."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!