Peperdure Lamborghini van Mo Bicep total loss gereden door Dave Roelvink

16 juni 2020 om 08:57 • Aangepast 23 juni 2020 om 10:34
nl
De populaire Bredase fitnessvlogger Mo Bicep zal voortaan wel drie keer nadenken voordat hij zijn opvallende bak uitleent. Dave Roelvink leende de Lamborghini maandagnacht en reed hem vervolgens total loss.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

"Gelukkig dat er niks met jou is gebeurd, bro", zo reageert Mohamed Lemhadi, aka Mo Bicep, op Instagram. "Alles komt goed! Alles gebeurt met een reden. Materiaal is vervangbaar en een leven niet", weet de Biceppapa. Volgens de RDW heeft de wagen een cataloguswaarde van 265.483 euro.

"Dit was mijn droomauto. Ik heb hier heel hard voor gewerkt", zegt de spierbundel in een speciale vlog. "Ik kan het me nog nauwelijks beseffen. Het is echt moeilijk om die foto's te zien. Ik moet dit een plekje gaan geven." Schrale troost: gelukkig heeft Mo nog een paar Lambo's.

107 kilo
Menig Bredanaar ziet de vlogger regelmatig in een matgouden luxewagen voorbij scheuren. Met zijn motiverende fitnessfilmpjes is hij vooral bekend onder jongeren. Ooit woog hij 107 kilo, nu volgen ruim 300.000 mensen hem vanwege zijn motivatie om te sporten. Verder verkoopt hij voedingssupplementen.

Met Dave Roelvink gaat het overigens goed. "Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren", schrijft hij op zijn sociale media. "Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.