Met je auto naar de film op het parkeerterrein van het Willem II Stadion

7 juli 2020 om 16:20 • Aangepast 21 juli 2020 om 13:45
nl
Tilburg krijgt een heuse drive-inbioscoop. Op het parkeerterrein van het Koning Willem II Stadion aan de Goirleseweg zullen vanaf vrijdag 17 juli films worden vertoond waar je vanuit je auto in de buitenlucht van kunt genieten. Er kunnen maximaal tachtig auto's het terrein op.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

De films worden op enorme LED-schermen afgespeeld. In de openlucht bioscoop worden de komende tijd klassiekers vertoond zoals 'Dirty Dancing', 'Green Book', 'Rocket Man' en 'La la Land'. Op sommige avonden is er ook een live optreden tijdens de film. Zo zal Danny de Munk de titelsongs vertolken bij de films 'Ciske de Rat' en 'All Stars'.

Paul Elstak
De documentaire 'Thunderdome' en de film 'New Kids Turbo' zijn gekoppeld aan een live dj-set van Paul Elstak. Ook de youtuber Dylan Haegens is van de partij en presenteert zijn eigen film live.

Je mag met maximaal twee personen in de auto zitten, want de coronaregels worden nageleefd. Het geluid van de film zal via de autoradio te volgen zijn. Bij optredens krijgt het publiek een koptelefoon. En wil je iets lekkers, dan kun je de alarmlichten van je auto aanzetten, zodat het horecapersoneel je weet te vinden.

De Fabulous Tilburg Drive is geopend tot en met 30 augustus.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.