Video

Vrouw van vermiste Bert de Laat doet emotionele oproep: 'Kom naar huis'

19 juli 2020 om 20:08 • Aangepast 26 juli 2020 om 19:34
nl
De familie van de vermiste Bert de Laat uit Made heeft zondag opnieuw een emotionele oproep gedaan om naar huis te komen. De 69-jarige man is dinsdagavond vertrokken in zijn kleine witte elektrische Mitsubishi en is niet meer thuisgekomen. Voor de camera van Omroep Brabant doet zijn zichtbaar aangeslagen echtgenote Adri Broeders een oproep: "Ik wil zo graag dat je naar huis komt."
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De vermissing leidt tot veel onzekerheid bij de familie. "We hebben geen enkel aanknopingspunt. Ik weet niet waar we moeten zoeken. Het duurt te lang. Misschien is hij wel in het water gereden", zegt Adri.

Bert wordt sinds dinsdag vermist. "Er waren drie kleinkinderen op bezoek. Misschien is het hem allemaal te druk geworden", vertelt zijn echtgenote. Bert pakte zijn auto en ging een rondje rijden, iets wat hij vaker deed. "Via de polders reed hij dan naar Moerdijk of Den Hout", zegt schoonzoon Jeroen Ligtvoet. Voor de familie was het dan ook geen vreemde actie dat hij plotseling weg was.

Schoonzoon Jeroen deed zaterdag ook al een oproep om naar huis te komen. Hij deed dat namens de rest van de familie, maar met name namens de zes kleinkinderen: "Ze missen je." Op woensdag sloeg de familie alarm bij de politie. Sindsdien is er een zoektocht naar de vermiste Bert.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.