Tienduizenden pakketjes vertraagd door gewapende overval op Bol.com

20 juli 2020 om 14:18 • Aangepast 27 juli 2020 om 14:04
nl
Bol.com kan tienduizenden pakketjes pas later bezorgen door de gewapende overval op het distributiecentrum in Waalwijk zondagmorgen. Dat laat een woordvoerder van het bedrijf weten.
Profielfoto van Thomas de Waard
Geschreven door
Thomas de Waard

Volgens de woordvoerder is het nog niet duidelijk wanneer de pakketjes die maandag geleverd zouden worden, wel aankomen. Dat ligt eraan hoe lang het onderzoek van de politie nog loopt. Bol.com heeft consumenten en bedrijven die op een bestelling wachten gemaild en uitgelegd wat de oorzaak van de vertraging is.

Rond negen uur in de ochtend kwamen gewapende overvallers het distributiecentrum binnen. Pas uren later werd er door het personeel alarm geslagen. De operatie van het bedrijf is hierdoor tijdelijk stil komen te liggen.

Ongeveer de helft van de klanten die maandag een pakket verwachten, ondervindt overigens geen gevolgen van de overval en ontvangen hun pakket op tijd. "Meer dan de helft van de bestellingen komen niet uit ons warehouse, maar worden direct door ondernemers naar de klant gestuurd", legt de woordvoerster van Bol.com uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!