Rico Verhoeven naar kickboksgala met Badr Hari en Jamal Ben Saddik - Omroep Brabant

Rico Verhoeven naar kickboksgala met Badr Hari en Jamal Ben Saddik

30 juli 2020 om 07:46 • Aangepast 6 augustus 2020 om 07:34
Rico Verhoeven deelt een flinke tik uit aan Badr Hari (foto: ANP).
Rico Verhoeven deelt een flinke tik uit aan Badr Hari (foto: ANP).
Kickbokser Rico Verhoeven komt in december in actie tijdens een groot kickboksspektakel waaraan ook Badr Hari en Jamal Ben Saddik meedoen. Dat maakte vechtsportbond Glory donderdagochtend bekend.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De exacte datum en de plaats zijn nog niet bekend. Het is volgens Glory wel de bedoeling dat veel toeschouwers bij het gala kunnen zijn.

Grootheden
Glory meldt niet specifiek een nieuw duel tussen Verhoeven en Hari. Veel mensen hopen op een rematch tussen deze twee grootheden, nadat het gevecht van eind december vorig jaar in een teleurstelling eindigde. In dat duel had Hari de overhand, maar moest hij uiteindelijk geblesseerd opgeven. Tijdens een hoge trap gleed hij uit en blesseerde hij zijn been. Hij ging huilend van de pijn op een brancard het stadion uit. Verhoeven liet meteen na het duel weten dat 'ze nog niet klaar zijn' met de wedstrijd.

Maar ook Ben Saddik wacht al lange tijd op zijn beloofde titelgevecht tegen de regerend wereldkampioen uit Halsteren. Tijdens het vechtsportgala staan de titel in het zwaargewicht en vier wereldtitels in andere gewichtsklassen op het spel.

Moeilijke periode
Glory kende door de coronacrisis een moeilijke periode en er dreigde zelfs een faillissement. De organisatie is handen gekomen van een nieuwe groep Britse eigenaren. "We zijn nu een kleinere, efficiëntere organisatie, die snel kan reageren en opereren in deze tijden, de meest uitdagende ooit voor sport- en entertainmentbedrijven wereldwijd", vertelt Glory-topman Scott Rudmann.

LEES OOK:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...