Video

Motorrijder in kritieke toestand na botsing met auto in Sint Hubert, Hapseweg was uren afgesloten

4 augustus 2020 om 16:14 • Aangepast 11 augustus 2020 om 18:04
nl
Een motorrijder is dinsdagmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeluk op de Hapseweg in Sint Hubert. De man, een 30-jarige inwoner van de gemeente Mill en Sint Hubert, botste tegen een auto. De bestuurder van de wagen, een man van veertig uit Odijk in de provincie Utrecht, kreeg glassplinters in zijn arm. Hij is uit voorzorg naar een ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Zijn vrouw en twee kinderen die ook in de auto zaten, lijken ongedeerd. De motorrijder is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde dinsdagmiddag rond half vier. Politie, ambulance en traumahelikopter werden direct ingeschakeld. Over de toedracht van het ongeval op de Hapseweg (N264) is niets bekend. De weg was bij de Scheiwalweg tot ongeveer half tien dinsdagavond afgesloten voor het verkeer in beide richtingen. In eerste instantie voor de hulpverlening, maar daarna had de politie veel tijd nodig voor een onderzoek naar de juiste toedracht.

Opgevangen in huis
De auto en de motor raakten zwaar beschadigd. De inzittenden van de auto zijn na het ongeluk opgevangen door bewoners van een huis in de buurt.

Beelden van de plek van het ongeluk:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.