Nieuwe aanhouding na gewelddadige beroving Vlijmen, man viel op door auto uit greppel te duwen

7 augustus 2020 om 11:45 • Aangepast 14 augustus 2020 om 11:34
nl
Een 29-jarige man zonder vaste woonplaats is donderdagnacht opgepakt voor de gewelddadige overval die maandagnacht plaatsvond aan de Wolput in Vlijmen. Een man werd toen onder bedreiging met een vuurwapen door drie mannen beroofd van zijn auto en wat persoonlijke spullen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Agenten zagen de auto die maandagnacht bij de overval werd buitgemaakt, donderdag rond middernacht langs de A15 bij Geldermalsen staan. Een man was bezig de auto uit de greppel te duwen.

Kentekenplaten
Het viel de agenten op dat de kentekenplaten op de auto niet bij deze auto hoorden. Vervolgens ontdekten ze dat de auto eerder deze week was gestolen in Vlijmen. Daarop werd de 29-jarige man aangehouden. "Zijn exacte rol bij de gewelddadige beroving in Vlijmen wordt verder onderzocht", laat een politiewoordvoerder weten.

In de nacht waarin de beroving plaatsvond konden al twee andere verdachten worden aangehouden. Het gaat om een 31-jarige man uit Vlijmen en een 23-jarige man uit Tiel. De beroofde man zag hen rijden toen hij in gesprek was met agenten. Deze mannen zitten nog vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.