Video

Nikkie de Jager: 'Het gaat weer wat beter na gewapende overval'

16 augustus 2020 om 19:25 • Aangepast 23 augustus 2020 om 19:14
nl
Nikkie de Jager laat weten dat het naar omstandigheden goed gaat na de gewapende overval op haar woning vorig weekend. Dat vertelt ze in een emotionele video op haar eigen YouTubepagina.
Profielfoto van Thomas de Waard
Geschreven door
Thomas de Waard

Een nog zichtbaar aangeslagen Nikkie vertelt voor de camera dat de gewapende overval veel impact heeft gehad op haar en haar vriend. Wat er precies gebeurde die avond, wil de Udense nog niet zeggen. "Omdat het emotioneel te zwaar is om er nu over te vertellen en omdat het onderzoek van de politie nog loopt. Het ziet er misschien niet zo uit, maar het gaat wel weer beter met me."

Wachten op privacy instellingen...

De daders overvielen zaterdagmiddag 8 augustus het landhuis van De Jager in Uden. Ze namen een onbekende buit mee. De Jager en haar verloofde zijn met mogelijk een vuurwapen bedreigd. Volgens De Jager werden ze 'onder schot gehouden' tijdens de overval.

Aan het einde van de video bedankt Nikkie haar fans die de beautyvlogger en haar vriend hebben bijgestaan de afgelopen week. "Tijdens de meest duistere dagen zijn jullie er voor ons geweest. Bedankt voor al jullie berichten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.