Politie dreigt beelden daders mishandeling Berkel-Enschot te delen: 'Meld je, anders ga je viraal' - Omroep Brabant

Politie dreigt beelden daders mishandeling Berkel-Enschot te delen: 'Meld je, anders ga je viraal'

20 augustus 2020 om 20:08 • Aangepast 27 augustus 2020 om 19:44
nl
De politie dreigt beelden op sociale media te plaatsen van de drie verdachten van een mishandeling in Berkel-Enschot. Twee 15-jarige jongens werden afgelopen vrijdag bespuugd en geschopt door een groep jongeren.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

"De daders hebben tot dit weekend om zich te melden, anders gaan de beelden maandag viraal", zo dreigt de politie. Het gaat om 'zeer herkenbare beelden'. De daders zijn tussen de 15 en 17 jaar oud.

Gebroken neus
De mishandeling vond vrijdagavond om acht uur plaats op de Spoordijk in Berkel-Enschot. Volgens de slachtoffers kwam de belaging uit het niets. Een van de twee jongens werd zo hard tegen zijn fiets geschopt, dat hij op de grond viel.

Terwijl hij op de grond lag, kreeg de jongen nog een aantal klappen in het gezicht. Hij liep daarbij een gebroken neus op. Na de mishandeling vluchtte het trio in de richting van Oisterwijk, wat op de beelden duidelijk te zien zou zijn.

Ziek
"Dit is echt ziek! We zijn allemaal in shock." De moeder van een van de slachtoffers plaatste een emotionele oproep op Facebook. "We weten niet wat we verder moeten. Deze gasten moeten opgepakt worden zodat dit niet nog een keer gebeurt."

Eén van de jongens is volgens het signalement licht getint, de andere twee jongens zijn blank.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.