17-jarige jongen aangehouden na bedreiging met mes en autorijden zonder begeleiding

21 augustus 2020 om 14:06 • Aangepast 28 augustus 2020 om 10:54
nl
De politie heeft donderdag aan het einde van de middag een 17-jarige jongen uit Roosendaal betrapt toen hij van plan was zonder begeleiding auto te gaan rijden. De jongen ging ervandoor en bedreigde tijdens zijn vlucht iemand met een mes.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

Hij werd door de agenten opgemerkt toen hij aan de Abel Tasmanstraat bij een auto met flinke schade stond. Agenten liepen op de auto af om te kijken of ze konden helpen. De jongen stond bij het portier aan de bestuurderskant en moest zijn rijbewijs laten zien. Daaruit bleek dat hij 17 was en niet zonder vaste begeleiding mocht rijden. Ook was hij al eens bekeurd, omdat hij had gereden zonder begeleiding.

Bedreiging
Toen het de knaap te heet onder de voeten werd, rende hij er ineens vandoor. Een voorbijganger hielp de politie door te vertellen welke kant hij was opgegaan. Toen de jongen dat doorhad, kwam hij tevoorschijn en bedreigde de getuige met een mes. Daarna maakte zich weer uit de voeten en liet het mes achter. Dat werd later door de politie gevonden.

Uiteindelijk werd de jongen in de Kalsdonksestraat aangehouden. Hij heeft een verklaring afgelegd en is daarna vrijgelaten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.