Foto verdachten zware mishandeling Berkel-Enschot online gezet door politie, nu nog met balkjes

24 augustus 2020 om 12:58 • Aangepast 31 augustus 2020 om 17:24
nl
De drie verdachten van een zware mishandeling in Berkel-Enschot hebben zich nog niet bij de politie gemeld. Daarom brengt de politie nu een geblurde foto van het jonge drietal naar buiten. Melden ze zich niet vóór woensdag, dan brengt de politie een foto van de drie zonder balkjes naar buiten.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Eerder al dreigde de politie beeld van de drie tieners naar buiten te brengen. 'Meld je, anders ga je viraal', waarschuwde ze. Vanwege de vermoedelijke jonge leeftijd van het drietal, tussen de 15 en 17 jaar, is besloten hun gezichten nu dus nog te blurren, zo laat de politie weten.

De drie jongens worden verdacht van de mishandeling van twee 15-jarige jongens op de Spoordijk in Berkel-Enschot. Dit gebeurde vrijdag 14 augustus om 19.50 uur. De slachtoffers werden bespuugd en mishandeld op het fietspad naast het spoor.

Gebroken neus
Volgens de slachtoffers werden zij uit het niets belaagd. Een van de twee jongens werd zo hard tegen zijn fiets geschopt, dat hij op de grond viel.

Terwijl hij op de grond lag, kreeg de jongen nog een aantal klappen in het gezicht. Hij liep daarbij een gebroken neus op. Na de mishandeling vluchtte het trio volgens de politie in de richting van Oisterwijk.

Emotionele oproep
De moeder van een van de slachtoffers plaatste een emotionele oproep op Facebook. "Dit is echt ziek! We zijn allemaal in shock. We weten niet wat we verder moeten. Deze gasten moeten opgepakt worden zodat dit niet nog een keer gebeurt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.