Video

Politie zoekt twee jongens voor mishandelen van 14-jarige Jacky uit Oosterhout

31 augustus 2020 om 18:20 • Aangepast 7 september 2020 om 19:04
nl
De politie is op zoek naar twee jongens die zaterdagavond in Oosterhout rond halftien de 14-jarige Jacky Hoefnagels hebben mishandeld. Dat gebeurde op de kruising van de Jonkersdam en de Heerendam toen het meisje op weg naar huis was. In het opsporingsprogramma Bureau Brabant roept de politie getuigen op zich te melden.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

UPDATE (2 september): De politie meldt na onderzoek dat er geen sprake is van een strafbaar feit. Vanwege de privacy van betrokkenen doet ze verder geen mededelingen. De familie Hoefnagels was niet bereikbaar voor commentaar.

De jongens fietsten achter het meisje aan. Toen ze omkeek zag ze dat de twee jongens hun fiets op de grond gooiden en in haar richting liepen.

Uit het niets kreeg ze enkele klappen tegen het hoofd en haar bovenlichaam. Daarna gingen de twee daders er op een fiets vandoor.

Signalementen
De politie zoekt twee blanke jongens tussen de 15 en 17 jaar. Ze zijn ongeveer 1,70 meter lang en hebben een smal postuur. Beide jongens droegen een zwarte trui met een capuchon en een spijkerbroek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.