Ruftende neushoorn levert Dierenrijk vooral leuke reacties op

22 december 2020 om 12:00 • Aangepast 11 januari 2021 om 16:49
nl
2020 gaat de geschiedenisboeken in als een bewogen en pittig jaar. Je zou bijna vergeten dat er ook heel veel mooi, leuk en vrolijk nieuws was. Bijvoorbeeld de neushoorn die duizenden mensen aan het lachen kreeg door een enorme scheet te laten vlak voor de neus van een aantal dierentuinbezoekers die op een terras zaten te eten. Omroep Brabant blikt terug.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Aan het verblijf van de neushoorns in Dierenrijk in Mierlo grenst een terras. Een bezoeker filmde hoe de neushoorn afgelopen juli een bad nam, zijn billen richting het terras draaide en vervolgens een langdurige scheet liet.

Het filmpje van het lachwekkende tafereel ging compleet viraal. Alleen al op de Facebookpagina van Dumpert kreeg de video zo’n 15.000 reacties.

Niemand hoeft zich zorgen te maken, de 33-jarige neushoorn Narayani heeft geen darmproblemen. “Het lag toen misschien aan de groentetaart vanwege het eenjarig bestaan, maar er is niks veranderd sindsdien. Dit is gewoon natuurlijk gedrag en het hoort erbij. Het gaat nog altijd goed met hem!”, laat een woordvoerder van het park weten.

Volgens de woordvoerder heeft het personeel in de dierentuin vooral heel veel leuke reacties op het filmpje gekregen.

We tellen met deze Goed Nieuwskalender af naar 2021: een jaar dat hopelijk voor iedereen minder zwaar wordt dan 2020. Maar omdat ook dit jaar veel moois te bieden had, vind je hier elke dag een nieuw, vrolijk verhaal uit 2020.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.