Zware knieblessure voor Maxi Romero: PSV-spits rest van het seizoen uitgeschakeld

25 september 2020 om 19:46 • Aangepast 5 oktober 2020 om 12:11
nl
Maxi Romero heeft een zware knieblessure opgelopen in het Europa League-duel met NS Mura. De PSV-spits mist hierdoor de rest van het seizoen, dat nog maar net begonnen is.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door

Romero werd vrijdag onderzocht in het ziekenhuis. Daar bleek de ernst van de blessure, die hij donderdag al vroeg in het duel met NS Mura opliep. Binnen tien minuten moest de aanvaller de strijd staken.

Zo liep zijn eerste basisplaats bij PSV, sinds zijn komst naar Eindhoven in 2017, uit op een zware teleurstelling. Romero wordt geopereerd. Daarna wacht een maandenlange revalidatie.

Veel pech
De Argentijn scoorde vorig weekend in blessuretijd de bevrijdende 2-1 voor PSV in het duel met FC Emmen. Dat was zijn eerste treffer in Eindhovense dienst. Het verblijf van Romero in Eindhoven is tot dusverre allesbehalve gelukkig. Hij had sinds zijn komst in 2017 te maken met blessures.

Vorig seizoen verhuurde PSV hem aan zijn oude club Vélez Sarsfield. Daar scoorde hij zeven keer in 22 wedstrijden. Dit seizoen werd gehoopt dat hij alsnog zijn belofte kon inlossen. Een nieuwe blessure gooit wederom roet in het eten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.