Video

Sexy tweeling schittert op Boerenkalender: Erwin en Wouter zijn Brabants trots

1 oktober 2020 om 11:21 • Aangepast 1 oktober 2020 om 20:25
nl
Ze zijn sexy, stoer en voelen zich nog een heel klein beetje boer. Erwin en Wouter van Wezel (25) zijn te vinden in de nieuwe editie van de Boerenkalender. De Roosendaalse tweeling moet de trots van Brabant redden want op de editie van de Boerinnenkalender voor komend jaar staat geen enkele Brabantse.
Profielfoto van Erik Peeters
Geschreven door

De twee groeiden op tussen de koeien op de boerderij van hun ouders. Als het ze wordt gevraagd, steken ze nog een handje uit te mouwen. Niet omdat ze het werk zo leuk vinden maar om hun pa te helpen.

Wie vinden Erwin en Wouter zelf het knapst? Dat vertellen ze je in de onderstaande video:

Wachten op privacy instellingen...

Erwin en Wouter wisten beiden al op jonge leeftijd dat ze niet in de wieg zijn gelegd voor het boerenbedrijf. Erwin is fysiotherapeut en Wouter werkt als mechanical engineer. Het modellenwerk doen ze ernaast.

Zichtbare sixpacks
Geen vrouw of man die daar een punt van zal maken wanneer ze de kalender openslaan met de foto van de Roosendaalse tweeling. Welke foto wordt gebruikt, is ook voor de modellen zelf nog een verrassing. Zeker is dat dat het er eentje wordt met zichtbare sixpacks van beide hunks. Dat is tenslotte het handelsmerk van de twee en de kalender.

Erwin en Wouter doen al een aantal jaar modellenwerk (foto: Erik Peeters).
Erwin en Wouter doen al een aantal jaar modellenwerk (foto: Erik Peeters).

De Boerenkalender wordt dit jaar voor het eerst uitgebracht na het succes van Boerinnenkalender die al tien jaar bestaat. Het idee achter de kalender is om met de verborgen schoonheden van het platteland, het imago van de agrarische sector te verbeteren. De knappe boerentweeling uit Roosendaal is volgens de uitgever een perfect visitekaartje.

Verrassing
Tijdens de presentatie van de kalender vrijdag wordt bekendgemaakt welke maand Erwin en Wouter gaan opsieren. Welke maand het ook wordt, het zal er voor veel mensen er eentje zijn die niet lang genoeg zou mogen duren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.