Jeroen hield een First Dates voor mensen met een beperking en is nu zelf ook verliefd

20 december 2020 om 12:00 • Aangepast 31 december 2020 om 09:16
nl
2020 gaat de geschiedenisboeken in als een bewogen en pittig jaar. Je zou bijna vergeten dat er ook mooi, leuk en vrolijk nieuws was. De 25-jarige Jeroen van den Bosch uit Handel was het single zijn helemaal zat en besloot het heft in eigen hand te nemen. Hij organiseerde een ‘First Dates’ voor mensen met een beperking, net als hij. Maar heeft hij inmiddels de liefde gevonden?
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Jeroen was hartstikke tevreden met zijn leven, op een ding na: er miste een leuke, blonde, spontane vriendin. Dus bedacht hij een initiatief vergelijkbaar met het datingprogramma 'First Dates' op tv, maar dan voor mensen met een beperking. 'Uniek en Romantiek', werd de naam.

"Ze is blond en heel leuk!”

De dates vonden in september plaats en waren een enorm succes: in twee dagen tijd gingen maar liefst 44 mensen op date. “Het was geweldig. Iedereen zat op een roze wolk. Er zijn nu vier stelletjes die verkering hebben. Daarnaast nog zes mensen die vlinders hebben en aan het daten zijn en er zijn een aantal vriendschappen uit ontstaan”, laat moeder Franca van Den Bosch weten.

De eerste dates waren erg geslaagd!
De eerste dates waren erg geslaagd!

Maar heeft zoon Jeroen ook de liefde gevonden? “Jazeker, hij heeft nu verkering. En ja, ze is blond en heel leuk!”

De blind dates voor mensen met een beperking waren een onverwacht groot succes. “De aanmeldingen blijven binnen stromen: het zijn er al meer dan tweehonderd. We gaan de dates in de toekomst waarschijnlijk ook op andere locaties houden.”

We tellen met deze Goed Nieuws-kalender af naar 2021: een jaar dat hopelijk voor iedereen minder zwaar wordt dan 2020. Maar omdat ook dit jaar veel moois te bieden had, vind je hier elke dag een nieuw, vrolijk verhaal uit 2020.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.