Video

Politie hoopt met camerabeelden moeilijk te herkennen overvaller alsnog op te sporen

19 oktober 2020 om 18:15 • Aangepast 20 oktober 2020 om 09:34
nl
Ondanks een moeilijk te herkennen dader, hoopt de politie een overval op een benzinepomp in Rucphen op te lossen met camerabeelden. De overvaller bedreigde zaterdagnacht 23 augustus een medewerker met een pistool en ging er met een lullige buit vandoor.
Profielfoto van Thomas de Waard
Geschreven door
Thomas de Waard

De overvaller kwam die nacht rond half drie het tankstation binnengerend. Hij roept “money! money!” en toont een pistool. De overvaller legt nog even zijn vuurwapen aan de kant terwijl hij het geld in het tasje stopt. Dan pakt hij zijn wapen weer, draait zich om en gaat er vandoor. Volgens een politiewoordvoerder gaat het om een gering bedrag dat is buitgemaakt.

De man, die vermoedelijk een Oost-Europese achtergrond heeft, is moeilijk te herkennen op beelden. Hij droeg tijdens de overval een bivakmuts en handschoenen. De politie hoopt dat getuigen zich alsnog melden die rond half drie bij het tankstation aan de snelweg A58 in Rucphen zijn geweest en mogelijk iets gezien hebben.

Vlak na de overval kwam een klant de shop binnen die de dader wellicht heeft zien wegrennen. De politie is nog op zoek naar deze persoon.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.