Politie rouwt om dood van collega Jeroen (28): 'Politieman in hart en nieren' - Omroep Brabant

Politie rouwt om dood van collega Jeroen (28): 'Politieman in hart en nieren'

25 oktober 2020 om 16:56 • Aangepast 2 november 2020 om 15:51
nl
De politie rouwt om het plotselinge verlies van hun 28-jarige collega Jeroen Leuwerink. De jonge politieagent overleed zaterdagavond na een ongeluk op de A270 bij Nuenen. De politie schrijft op Facebook dat Jeroen 'een politieman in hart en nieren' was en dat zijn carrière veel te kort heeft geduurd.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

"Onze collega Jeroen Leuwerink is afgelopen nacht tijdens zijn nachtdienst door een aanrijding overleden. Hij was onlangs afgestudeerd en wij kenden hem als een zeer enthousiaste collega die genoot van alles dat het politiewerk met zich meebracht. Helaas heeft zijn carrière veel te kort geduurd en is hij overleden tijdens de uitvoering van het vak wat hij zo ambieerde", schrijft de politie.

De andere collega die gewond raakte bij het ongeluk, is weer thuis bij haar gezin. "Zo kan ze herstellen van dit verschrikkelijke ongeluk. "

Stilteruimte op het bureau
De politie vervolgt: "Het Basisteam leeft erg mee met de familie en vriendin van Jeroen. We zijn erg geschokt door zijn overlijden tijdens de dienst en kunnen dit nog niet bevatten. Op het bureau in Helmond hebben we een stilteruimte ingericht waar collega’s een laatste groet en hun gedachten achter kunnen laten voor Jeroen en zijn familie. We gaan op gepaste wijze afscheid nemen van Jeroen en hij wordt nu al gemist en zal zeker gemist gaan worden op ons Basisteam. We will take it from here, brother in blue."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.