Auto rijdt huis in Kaatsheuvel binnen, bestuurder komt met schrik vrij

31 oktober om 20:16 • Aangepast 2 november om 12:52
Omroep Brabant
De auto die zich in de voorgevel had geboord, wordt 'bevrijd' (foto: Erik Haverhals/Foto Persbureau Midden Brabant).
Omroep Brabant
De schade aan de auto en de deur is groot (foto: Erik Haverhals/Foto Persbureau Midden Brabant).
1/2 De auto die zich in de voorgevel had geboord, wordt 'bevrijd' (foto: Erik Haverhals/Foto Persbureau Midden Brabant).
Op de dag van Halloween is schrikken heel normaal en meestal is het daarna opgelucht adem halen. Een bestuurder van een Porsche zal echter met weinig plezier aan deze zaterdag terugdenken. Bij een onhandige manoeuvre, aan de Vaartstraat in Kaatsheuvel, reed hij met zijn wagen de voordeur van een huis uit de sponning.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Bij het verlaten van een uitrit heeft hij zich mogelijk in de pedalen vergist, waardoor hij aan de overkant van de weg een huis ramde. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Grote schade
De voorgevel van het huis en vooral de voordeur liepen grote schade op. Ook de wagen werd fors beschadigd. De politie kwam ook ter plaatse. Het is niet bekend of er mensen in de woning waren toen de auto de voordeur 's middags ramde.

De auto is zaterdagavond laat door een takelbedrijf en medewerkers van een schadeherstelbedrijf losgetrokken. Daarna is het voertuig van de plek gehaald waar de ellende werd veroorzaakt.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...