Geen nieuwe besmettingen bij PSV, Pablo Rosario fit mee naar Griekenland

4 november 2020 om 10:16 • Aangepast 5 november 2020 om 09:36
nl
Er zijn geen nieuwe coronabesmettingen bij PSV, zo blijkt uit de laatste testronde. Middenvelder Pablo Rosario is hersteld van zijn besmetting en zit weer bij de selectie. Het goede nieuws komt net op tijd, want PSV vliegt woensdag naar Griekenland voor het Europa League-duel met PAOK.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Spelers en trainers zeggen het elke keer weer: zo'n nieuwe testronde is spannend. Dat de Eindhovenaren nu na weken van nieuwe besmettingen kunnen melden dat er geen positieve testen zijn bij gekomen, zal een opluchting zijn.

Pablo Rosario speelde zijn laatste wedstrijd op 18 oktober, toen PSV met 0-3 wist te winnen van PEC Zwolle. De terugkeer van Rosario geeft trainer Roger Schmidt een extra optie op het middenveld. Voor zijn besmetting was Rosario een vaste basisspeler.

De afgelopen wedstrijden was het door het gemis van maar liefst 13 spelers passen en meten in de opstelling van PSV. De club hoopt ook Denzel Dumfries en Cody Gakpo weer snel te kunnen verwelkomen. De wedstrijd met PAOK komt voor hen nog te vroeg.

De volledige selectie van PSV:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.