FC Eindhoven verslaat TOP Oss, Helmond Sport blijft Excelsior de baas

13 november 2020 om 20:57 • Aangepast 16 november 2020 om 09:31
Jort van der Sande heeft FC Eindhoven vrijdagavond aan een uitzege op TOP Oss geholpen. De spits maakte het enige doelpunt in het Frans Heesen Stadion (0-1).
Profielfoto van Ron Vorstermans

Eindhoven staat na de overwinning in punten gelijk met Jong Ajax, de nummer 7 van de Keuken Kampioen Divisie. TOP Oss blijft de nummer 18 van de ranglijst, met drie punten meer dan hekkensluiter FC Dordrecht.

Winst voor Helmond Sport
Helmond Sport heeft de thuiswedstrijd tegen Excelsior tot een goed einde gebracht (2-1). Jelle Goselink en Jeff Stans tekenden voor de doelpunten van de thuisploeg.

Stijn van Gassel in actie (foto: OrangePictures).

Goselink scoorde in de 27e minuut, op aangeven van Dean van der Sluys. Stans rondde in de 58e minuut een voorzet van Guus Joppen doeltreffend af. In de blessuretijd kwamen de bezoekers uit Rotterdam wat dichterbij. De topscorer van de eerste divisie, Elías Már Ómarsson vierde zijn veertiende competitietreffer. Eerder in de week had hij al driemaal doel getroffen tegen TOP Oss.

Helmond blijft de nummer 15 van de Keuken Kampioen Divisie. De club vierde de derde competitiezege van dit seizoen. Excelsior staat voorlopig achtste.