Video

Richard haalt 'zijn' Patricia op met hoogwerker voor huwelijksaanzoek

25 november 2020 om 22:28 • Aangepast 26 november 2020 om 07:54
nl
Bijna vijftien jaar nadat ze elkaar voor het eerst zagen, heeft Richard Huijgen (38) zijn grote liefde Patricia ten huwelijk gevraagd. Dat deed hij op een bijzondere manier. Richard verscheen met een hoogwerker bij Patricia's appartement in het centrum van Geldrop.
Profielfoto van Rene van Hoof
Geschreven door

De twee leerden elkaar kennen tijdens een feest in een manege. Richard was daar dj en Patricia serveerster. "Ik kreeg wel opvallend veel drankjes aangeboden die avond", zegt Richard lachend.

In de video zie je hoe het bijzondere huwelijksaanzoek verliep:

De twee vielen als een blok voor elkaar. Er was alleen een probleem. Het leeftijdsverschil. Patricia was destijds pas 14 jaar en Richard 24. "Dat was not done", zegt Patricia.

Tien jaar later zag Richard haar weer, op de fiets in Eindhoven. Hij aarzelde geen seconde en vroeg haar meteen om een date. Die kwam er en sindsdien zijn de twee een koppel.

Ze zei 'Ja'
Richard trok woensdagavond, uitgerekend op de verjaardag van Patricia, alles uit de kast voor het huwelijksaanzoek. Met een hoogwerker haalde hij haar op uit haar appartement. Eenmaal neergedaald op de stoep ging hij op de knieën en vroeg haar ten huwelijk. Patricia zei volmondig 'Ja'. "Ik had al zo vaak gezegd, wanneer gaan wij nou eens trouwen", vertelt ze lachend.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!