Man door drie mensen in elkaar geslagen, vriendin stond erbij

27 november 2020 om 12:46 • Aangepast 28 november 2020 om 12:36
nl
Een man is door drie mensen in elkaar geslagen donderdagnacht. Hij werd gewond gevonden op de Kruisstraat in Eindhoven.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

Bij de politie was even na half een in de nacht een melding binnengekomen. Toen agenten op de Kruisstraat aankwamen lag daar een zwaar gehavende man op de grond. Hij bleek door drie mensen in elkaar geslagen te zijn, vlak nadat hij daar uit zijn auto was gestapt. De vriendin van de man was er ook bij.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij onderzocht en behandeld. Inmiddels is hij weer thuis.

Uit camerabeelden en verklaringen blijkt dat de drie verdachten in een zwarte Volkswagen Golf zijn vertrokken na de mishandeling. De auto heeft een Roemeens kenteken. Later in de nacht is die auto leeg gevonden, en in beslag genomen voor verder onderzoek.

Signalement
De politie heeft een signalement van de drie verdachten. Alle drie droegen ze een zwarte jas. Een man had daaronder een donkere spijkerbroek en witte schoenen. Ook droeg hij een witte trui met capuchon onder zijn jas.

Een tweede had een zwart mutsje op, droeg een blauwe spijkerbroek en donkere schoenen. En de derde had een wit shirt, witte schoenen, een blauwe spijkerbroek en droeg een lichtkleurig mondkapje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!