Koster: Willem II heeft niets te verliezen tegen Ajax

21 december 2020 om 19:23 • Aangepast 23 december 2020 om 10:19
nl
Trainer Adrie Koster snakt met Willem II naar een overwinning. De ploeg die vorig seizoen in de afgebroken competitie vijfde werd en daardoor Europa in ging, neemt nu de zestiende plaats in. Willem II sluit de eerste seizoenshelft woensdag af met een thuiswedstrijd tegen koploper Ajax.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

"We moeten voortborduren op de wedstrijden tegen Vitesse en tegen AZ, bij vlagen zag ik daarin ons eigen spel weer terug. We moeten daar vertrouwen uit putten voor het duel met Ajax", zegt Koster.

'We gaan die wedstrijd in om te winnen'
"Het is duidelijk dat we nog één keer gas moeten geven om er het maximale rendement uit te halen. Het zal niet makkelijk worden tegen Ajax, maar we hebben niets te verliezen", aldus de trainer van Willem II. We gaan die wedstrijd in om te winnen."

Koster zegt uit te kijken naar de winterstop. "Al is die maar kort. Hopelijk komen er dan wat spelers terug, zodat we wat meer te kiezen hebben."

Aanvoerder Peters geblesseerd
De trainer van Willem II kan woensdag geen beroep doen op aanvoerder Jordens Peters en de middenvelders Pol Llonch en Driess Saddiki. De drie vaste krachten zijn geblesseerd.

Willem II won in de Eredivisie pas twee keer en werd vorige week in het bekertoernooi uitgeschakeld door Vitesse.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.