Jumbo Foodmarkt in Breda drie dagen én nachten open voor kerstinkopen

22 december 2020 om 08:35 • Aangepast 23 december 2020 om 09:00
nl
Midden in de nacht je kerstboodschappen doen. Dat kan bij Jumbo Foodmarkt in Breda. De supermarktketen verruimt in de aanloop naar kerst de openingstijden, waardoor je er drie dagen én nachten lang terecht kunt. Het bedrijf wil zo de kerstdrukte spreiden.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Afgelopen nacht maakten veel mensen gebruik van de mogelijkheid om inkopen te doen, zo meldt het supermarktcondern. Het gaat om mensen die op onregelmatige tijden in de zorg werken, maar ook bezoekers die het prettig vinden dat ze op een door hun zelf gekozen moment rustig konden winkelen.

Nog tot en met woensdag kan er 24 uur lang geshopt worden voor een gourmetschotel, fles kinderchampagne en kerstkransjes.

De overige Jumbo-winkels zijn in de week voor kerst ook langer open, variërend van zeven uur 's ochtends tot half twaalf 's avonds. Alleen in Breda is de Jumbo 24 uur per dag open.

Cadeaubon voor nachtelijke klanten
Mensen die tussen middernacht en zes uur 's ochtends boodschappen komen doen, krijgen een cadeaubon van 10 euro bij aankoop van minimaal 75 euro aan boodschappen. Deze bon kunnen ze pas in januari gebruiken.

Ondanks de verruimde openingstijden verwacht supermarktkoepel Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) dat het zeer druk zal worden in de supermarkten. De organisatie roept mensen op om alleen naar de winkel te komen, efficiënt boodschappen te doen en afstand te houden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.